Professioneel in presenteren

De leverancier voor houten displays voor Vlaanderen

De showroom van houtendisplay.be is gelegen in het Noord-Brabantse Schijndel in Nederland. Vanaf deze plek, vlakbij de grens met België, bedienen wij zowel klanten in Nederland als in België.

Madrene maakt houten displays in series vanaf 50 stuks, helemaal naar wens op maat gemaakt. Van grenen, MDF, vuren, eiken enz. Alles is mogelijk. Na samen goed te hebben bedacht wat het moet worden maken wij een proefmodel. Als het proefmodel bevalt gaan we over tot productie, na gelang van de aantallen, afmetingen, levertijd en moeilijkheidsgraat gaan we kijken of we deze displays zelf maken of onder brengen in Polen of Vietnam. We kunnen zodoende altijd een juiste offerte maken. De displays kunnen bedrukt worden met een logo en op kleur gespoten worden. Ze worden per stuk of in bulk verpakt.

Wij hebben vele displays die we eerder gemaakt hebben in onze showroom staan als voorbeeld of om ideeën op te doen. Wij zijn gevestigd net over de grens bij Eindhoven. 90% van de klanten die bij ons komt kijken koopt daarna 1 of meerdere van onze producten. Daarom nodigen wij u graag uit om een afspraak in onze showroom te maken.

De perfecte service van houtendisplay.be

In onze showroom vindt u niet alleen veel inspiratie op het gebied van houten displays, maar ook van kunststof en metalen displays. Ook hebben wij eigen presentatie wanden en standbouw systemen. Graag ontvangen wij u met een kopje koffie. Wij laten u graag zien hoe wij werken en wat we reeds eerder gemaakt hebben voor andere klanten. We nemen graag de tijd voor u om samen met u een ontwerp van uw display te maken zodat u precies kunt zien hoe deze er uit zal zien.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom naar onze showroom, neem contact met ons op of bekijk eerst andere voorbeelden.